Print this page
Joi, 16 Mai 2019 08:01

Un nou spectacol la Planetariul din Bârlad

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Comunicat de presă

Un nou spectacol la Planetariul din Bârlad

 

            Planetariul din cadrul Muzeului "Vasile Pârvan" din Bârlad are în program un nou spectacol. "De la Terra spre Univers" (From Earth to the Universe).

           Recent la Muzeul "Vasile Pârvan" din Bârlad, pe secţia de Astronomie s-a achiziţionat un spectol de planetariu "De la Terra spre Univers" (From Earth to the Universe).

       În noul show de planetariu este prezentat în imagini spectaculoase o incursiune prin istoria astronomiei, din cele mai vechi timpuri şi până în prezent. Vizitatorii sunt purtaţi apoi, într-o călătorie fantastică prin Sistemul Solar, Calea Lactee şi în final, prin Univers.

            Spectacolul de planetariu se adresează în special elevilor, studenţilor şi tuturor celor pasionaţi de astronomie şi ştiinţă. Cei interesaţi de noua achiziţie pot viziona spectacolul, începând cu data de 15 mai 2019. Reamintim că proiecţiile de planetariu se desfăşoară în fiecare zi de marţi până sâmbătă, la orele 11:00, 13:00 şi 15:00. Pentru o proiecţie este necesar un minim de 20 persoane, preţul biletului este 6 lei. Relaţii şi programări la nr. de tel: 0335/428808

 

Mircea Mamalaucă

Directorul Muzeului "Vasile Pârvan" Bârlad

 

Dumitru Ciprian Vîntdevară
Muzeograf Planetariu/Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad

 

Web site: www.astrobarlad.wordpress.com / www.muzeuparvan.ro

Facebook: www.facebook.com/astrobarlad

Read 906 times Last modified on Joi, 16 Mai 2019 09:16
PR